Voor wie?

 

Onze bomen en planten kan iedereen kopen. Ze groeien ook graag in eenieders tuin, zolang ze respectvol behandeld worden. 

Professionelen en particulieren hebben uiteraard hun toegekende prijzen. Nadat de uitverkoren boom door de klant werd gelabeld, krijgt hij  de exacte prijs  toegezonden. De prijs behelst de boom, met ingegaasde kluit  en geladen op de kwekerij.  Vanaf dan blijft de aangeboden plant gedurende 2 weken  gereserveerd.

Onder professionelen verstaan wij : tuinarchitecten en tuinaannemers, bouw- en binnenhuisarchitecten, decorateurs, tuincentra, de groendiensten van steden en gemeenten, die voor eigen stad inkopen en ook de collega's  plantenkwekers,

De kwekerij en onze privétuin worden op aanvraag opengesteld voor bezoek zonder koopambitie. Groepen van max. 25 personen kunnen een boeiende  rondleiding met deskundige uitleg van Guido Spruyt boeken.

 

        

Voor planning en uitvoering van tuinen verwijzen wij u graag door naar Daan Spruyt, onze zoon, tuinarchitect en zijn partner tuinarchitecte Yldau Bootsma.   info@spruythoveniersgroep.be